KIRKEBAKKEN DIREKTE PÅ NRK NETT-TV

2013

Jan Christian intervjuer Marit Bjørgen

Dersom man er forhindret i å være tilstede i Kirkebakken fredag, så kan du faktisk følge konkurransen direkte på NRK nett TV.

NRK har hatt et ønske om å sende Kirkebakken direkte på nett-TV. Derfor har det over tid vært en dialog mellom Hamar Skilubb og NRK for å få til en god sending, forteller presseansvarlig,  Avle Christen Bjørn.

Kirkebakkens arenaproduksjon med kameraer osv tilfredsstiller kravene til dirkete sendt TV.

På grunn av vanskeligheter med  motta nok signaler i Strandgata, Ellen Rian, nettsjef i NRK, kan nå bekrefte at man har fått etablert en brebåndslinje som skal dekke behovet, men innrømmer at man er litt spent på kvaliteten.

Komenter

Powered by WordPress | Theme by Ola Græsli RSS (Nyheter) RSS (komentarer)