TYSKLAND OG SLOVENIA KOMMER

2013

Katja Visnar

Fjorårets sølvvinner, Katja Visnar fra Slovenia er enda bedre forberedt i år. I år har hun også med seg lagvenninnen Vesna Fabjan   - sterke utfordrere til å vinne stafetten.  Dessuten kommer både det tyske og slovenske jr.landslaget til Kirkebakken GP, forteller Jan Christian Bjørn.

Katja Visnar (29) er eneren i Slovenia etter Petra Majdic la siene på hylla. Hun gikk helt til finalen i fjor. Der ble Marit Bjørgen for sterk. Ennå har til gode å lykkes i mesterskap. Hennes beste prestasjon er 16.plass fra VM sprint. Hun er forøvrrig samboer med den norske sprintmesteren Ola Vigen Hattestad – og bor i Mesnalia.

Vesna Fabjan (28) er en typisk sprinter fra  Spodnja Besnica i Slovenia. Fabjan debuterte i verdenscupen i 2005 med en 42. plass på sprinten i Reit im Winkl. Hun ble nr. 40 i OL Torino 2006. I starten av sesongen 2008 tok hun en fjerdeplass på sprintstafetten i Düsseldorf, igjen sammen med Petra Majdič. Hennes beste individuelle verdenscupresultat er en fjerdeplass fra sprinten i Lahtis i 2009.

Komenter

Powered by WordPress | Theme by Ola Græsli RSS (Nyheter) RSS (komentarer)