PETTER NORTHUG KLAR FOR HAMAR

2013

Kongen av Kirkebakken

Petter Northug er klar for Hamar fredag 16. August. Sommerens gladmelding kommer fra Emil Søbak Gundersen, som sammen med Jan Christian Bjørn er engasjert som managere for Kirkebakken Grand Prix. Dette er niende gang at Petter Northug jr vil sette preg ansvarlig skishowet i Hamar sentrum.

NY ARENA

Kirkebakken Grand Prix i ny arena i den nye Strandgata

Årets utgave av «Kirkebakken Grand Prix» vil finne sted i helt ny arena, men fortsatt i bysentrum. Den «nye» Strandgata kan ta i mot enda flere enn de drøye 5000 som kranset arenaen i fjor. Det blir radar fartsmålinger. Fartsgrensen for biler er for øvrig 40 km/t i Strandgata.

PRESTISJESTAFETT

I tillegg til 200 meter supersprint, vil Hamar Skiklubb gjenta suksessen med prestisjestafett mellom de ulike landslagene. Skiskytterlandslaget stiller med Tarjei Bø og broder Johannes. Kombinertlandslaget stiller med Elverumsingen Truls Sønsthagen Johansen i tillegg til Mikko Kokslien. Sprintlandslaqet bør være favoritter. Verdensmester Ola Vigen Hattestad og olympisk gullmedaljør i lagsprint, Øystein «Pølsa» Pettersen vil nok gjøre det de kan for å innfri forventningene.

Men så er det bare det at Petter Northug har fått med seg broder Thomas på laget – i den hensikt å ta skalpen på sprintlandslaget. Dette blir sommerens store stafettoppgjør i Norge. De kjemper ikke om OL-medaljer, men om prestisje. Og de som kjenner disse gutta, vet, at da blir det match!

THERESE OG MARIT

Marit og Therese lovpriser den unike stemningen i Hamar. Og kommer tilbake i 2014.

Marit Bjørgen og Therese Johaug har vært med å sette preg på Kirkebakken på Hamar. Årets arrangement kolliderer dessverre med bryllup. Marit og Therese beklager, men begge lover å komme tilbake om ett år.

ARENAPROUDUKSJON

En viktig grunn til stemningen er publikum dom møter opp i hopetall for å følge skistejrenene på nært hold. Ja, publikum kommer utrolig tett på løperne på Hamar. Arrangøren er bevisst på å skape stemning. Derfor er Norges beste arenaproducer, Erik Marthinsen (også kjent som TV-producer) engasjert nok en gang. Da snakker vi om en optimal lydsetting og storskjerm av høyeste kvalitet.

LOKALE UTFORDRERE

Skishowet i Hamar er en spesiell anledning for morgendagens utøvere fra Hedmark og Oppland til å prøve seg mot verdens beste. Så også i år. Hamar Skiklubbs er svært spent på hva klubbens egen juniornorgesmester, Kristian Græsli, kan utrette.

Komenter

Powered by WordPress | Theme by Ola Græsli RSS (Nyheter) RSS (komentarer)