Det blir Kirkebakken Grand Prix i år også – i den «nye» Strandgata

2013

Kirkebakken Grand Prix i ny arena i den nye Strandgata Foto/design: FB

Det har vært knyttet stor usikkerhet til om det blir en utgave av det populære skiarrangementet «Kirkebakken Grand Prix», forteller arrangementskoordinator i Hamar Skiklubb, Jørn Helge Dahl.

Dahl kan nå bekrefte at skieliten kommer til Hamar også i år. Fredag 16. August blir det full fart i en ny Kirkebakken arena, i den «nye» Strandgata. Det kommer til å bli en alle tiders arena, med enda bedre plass for publikum, mener Dahl.

Jan Christian Bjørn og Emil Søbak Gundersen er engasjert av Hamar Skiklubb for å jobbe med sponsorer og utøvere i år.  De to unge herrene som begge har hevdet seg meget bra i supersprinten, er naturligvis opptatt av å få med de mest profilerte løperne sammen med morgendagens utøvere fra distriktet.

 

Komenter

Powered by WordPress | Theme by Ola Græsli RSS (Nyheter) RSS (komentarer)