Kluss i maskineriet

2012

Kluss i maskineriet for Kirkebakken GP

Trafikale problemer i Hamar sentrum har imidlertid satt kjepper i hjulene for Hamar Skiklubb, som har fått avslag på søknad om å benytte traseen fra Statens Vegvesen.

Vegvesenet får støtte for sitt avslag fra politiet og teknisk etat i Hamar Kommune.
Til tross for at arrangøren på et tidligere tidspunkt er blitt anbefalt av kommunen om å gjennomføre arrangementet også i 2012.

Hamar Skiklubb kan bli den eneste arrangøren i Norge som klarer å samle samtlige norske topp skistjerner på et brett i 2012.
Det vil si at Marit Bjørgen, Therese Johaug og Petter Northug og den populære Øystein ”Pølsa” Pettersen stiller til start.

NM-arrangøren klarte det ikke, Ikke Holmenkollen heller. Oslo skifestival gikk også uten Petter Northug.

Det er riktignok fortsatt knyttet en viss usikkerhet om Northug’n stiller – i så fall for åttende gang –  i Kirkebakken Grand Prix på Hamar. Fredag 17. August.

Det ser også ut til at Statens vegvesen og de berørte instanser er positiv til å finne en konstruktiv løsning.
Onsdag morgen (27/6) skalDag Bjørnstad og Avle Christen Bjørn møte vegvesen , politi, teknisk etat i kommunen og representanter for
Hedmark Trafikk. Dersom man kan utsette arrangement en halvtime på ettermiddagen og samtidig slippe gjennom busser i Grønnegata, så kan dette være det som skal til for å kunne ta i mot Marit Bjørgen & co.

Komenter

Powered by WordPress | Theme by Ola Græsli RSS (Nyheter) RSS (komentarer)