Kongen kommer

2011, Nyheter

Han sier nei til alt (nesten alt), men Petter Northug kommer til Hamar.

Petter Northug debuterte i Kirkebakken i Hamar som 18-åring i 2004. I år deltar løperen fra Mosvik i Nord Trøndelag for sjuende gang. Den desidert største mediaprofilen i norsk idrett, Petter Northug blir her presentert for publikum av Avle Christen Bjørn under fjorårets arrangement.

”- Dersom Petter skulle svart ja på alle forespørsler om å stille opp, så kunne han gjerne ha lagt opp med en gang”.

Ordene tilhører pappa og manager John Northug.

Grunnlaget for at Petter Northug skal fortsette å prestere på et så høyt nivå, ligger i den daglige treningen. To treningsøkter skal gjennomføres med høy kvalitet hver eneste dag. Og da sier det seg sjøl, sier pappa Northug, at en må si nei til det aller meste.

Og det gjør Petter.

Men, Norges mest profilerte idrettsutøver kommer til Kirkebakken i Hamar. Hvorfor er dette arrangementet prioritert så høyt John Northug?

- Vi skal huske på at Petter deltok her lenge før han ble kjendis. Petter debuterte i 2004, etter at Terje Haugan hadde anbefalt løpet.

Dessuten er det et bra arrangement med mye trøkk, Det er god PR for skisporten.

Den desidert største mediaprofilen

Petter Northug er den desidert største mediaprofilen av norske idrettsutøvere. Med han på plass, kommer garantert riksmedia. Fordi de vet at arrangementet i Hamar er kilde til nye overskrifter.

10 år s jubileum

Hamar skiklubb forbereder et heftig jubileum i Kirkebakken fredag 19. august. Fjorårets arrangement ble storslagent med publikumsrekord. Rennleder Dag Bjørnstad lover at jubileumsarrangementet skal bli minst like bra.

 

Komenter

Powered by WordPress | Theme by Ola Græsli RSS (Nyheter) RSS (komentarer)